Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han och han

han är här
han skriver att kyssa nackar
han lovar världen
han försäkrar att snurra jorden

ändå väntar jag på hans svar.

ingenting ska få dra mig bort
från den dröm som
spelar högre än all annan
musik


vildhästar
nej.
ingenting

-

jag är hårt bunden
med kärleksrep mellan
två höga träd
och snart upplöses
allting

big bang.

mitt ringfinger svävar
orden kommer på räls
och hans ansikte uppe i
högra hörnet
blickar ner på mig
olycksbådande

blickar tillbaka
vördnad
önskan

jag önskar dig.




Fri vers (Fri form) av vargpakten
Läst 292 gånger
Publicerad 2012-10-09 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten