Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm pt. I

dina ord långt borta i cyberrymden
de ska växa i torrlagd jord
som senapsfrön

en sekund senare och jag är där igen
i en dröm jag inte låter bli förgjord
men även jag flyr till den snötäckta ön

det är en vinst om du stannar, var min vän
dina tankar är mina bibelord
vi sänker huvudet i bön

blå ögon bakom glasögonen
läser tidningen vid vårt frukostbord
och uppfostrar busfrön




Fri vers av vargpakten
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-21 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten