Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirring

förvirring när du
säger att du bara vill
kyssa mig i kväll




Bunden vers (Haiku) av vargpakten
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-10 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten