Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellresenärer


Och snön var så vacker i januari
gråten och blodet kom senare

intravenös näringstillförsel av minnen
sterilt och kliniskt och utan skuld
medan vi slickar och river i våra sår
om vartannat

famlande efter varandras vävnader

här är mitt hjärta
mitt mest vitala organ
här är maskiner
vita och rena och desinficerade
bara för att vara på den säkra sidan

ingripande men inte själva påverkade
oberörbara
på mitt slaktbord
på vårt altare

sterilt och kliniskt och utan skuld
och snön var så vacker i januari




Fri vers av ae
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae