Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med åldern kommer fulheten

Med åldern kommer fulheten
Smaken har blivit besk
Och blickarna blir färre
Och mindre svultna

Villebrådet saktar ner men paniken lever
Inpräntad i blodomloppet
Framtiden är förmultning
Skön och stillsam

Du får ta det som en komplimang
Säger de
Och jag svarar:
När jag ligger under jorden
Ska jag fundera på saken




Fri vers (Fri form) av ae
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-17 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae