Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste ju förstå

Du säger att
Du bara vill få vara lite arg
Att det inte alltid är lätt
Att uttrycka sig med ord
Minsann

Att du har rätt att uttrycka dina känslor
Minsann
Rätt att finnas och bli sedd

Det är aldrig någon som hör vad du säger
Aldrig någon som gör
det du vill att de ska göra

Så du höjer rösten
Säger det igen
De måste ju förstå

Och när människor backar ifrån dig
Går du efter
De måste ju förstå

Du säger till mig:
Jag vet att du tycker att jag är dålig på att lyssna
Men det är inte så lätt
Minsann

Jag måste ju förstå
Att det inte är så lätt




Fri vers (Fri form) av ae
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-30 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae