Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdcentralen

Hej och välkommen
Vad kan jag hjälpa dig med?
Vi har tyvärr inga tider idag
Och inte i veckan heller

Det du beskriver låter inte så allvarligt
Hör av dig om det blir värre
Aha, är du vimsig också?
Då är det inte för oss, du får söka akut

Du måste söka akut, jag skriver det här i journalen
Att jag har rekommenderat dig det
Att jag har tagit mitt ansvar
Då är det inte mitt fel om det går illa

Men, du ser ju inte så sjuk ut
Du kan gå och sitta och prata
Vad gör du här på akuten?
Hem med dig
Hör av dig igen om det blir värre

Och om du skulle svimma så måste du
Verkligen lova att höra av dig direkt
Det skriver jag i journalen att jag har rekommenderat dig




Fri vers (Fri form) av ae
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-30 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae