Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland när jag ser på dig

Ibland när jag ser på dig ?
Så ser jag ett trotsigt barn ?
Fullt av självgodhet ?
Och rädsla för sin egen styrka ??

Ibland när jag ser på dig
?Ser jag en man ?
Vilse i en labyrint ?
Av speglar ??

Ibland när jag ser på dig
?Ser jag en svältande människa ?
Som är beredd ?
Att göra vad som helst ??

Ibland när jag ser på dig ?
Ser jag ?din vackra näsa ?
Dina levande ögon
?Och fårorna i dina kinder

Det är dessa fåror
Som har fått mig att stanna kvar ändå




Fri vers (Fri form) av ae
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-06-30 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae