Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bottenlösa hunger

"En gång ska jag visa dig min bottenlösa hunger"
Sa du till mig
Jag ville inte se den
Men jag sa ingenting

Dina smutsiga händer trevar under täcket
Dina kalla blöta läppar mot mina
Din kropp saknade styrsel på något vis

Du hade jobbat på mitt fritids en gång i tiden
Men det var längesen nu
Du hade bjudit mig på min första kopp kaffe
Jag hade blivit yr och illamående
Men drack ändå upp alltihop
För att verka världsvan

Nu var vi på en resa tillsammans
Jag fick köra din bil fast jag bara var 16
Vi sov i din bil
Och varje kväll trevade dina smutsiga händer
Men jag sa ingenting

Du berättade roliga historier ur ditt liv
Om när du hade rånat banken och lurat poliserna
Jag skrattade på rätt ställen och frågade intresserat
Gav näring åt dig

Du tyckte att jag var mogen för min ålder
Jag tänkte att det måste väl stämma

När vi kom hem gled vi ifrån varandra
Tills vi inte hördes av mer
Många år senare blev jag arg
Jag sa ingenting
Men jag tog bort dig från min Facebook




Fri vers (Fri form) av ae
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-06-30 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae