Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blomning

När det blommade
som ingenting bredvid dig
Strålade högst
skiftade i blått
mer levande än något annat
Smekt av solen

Nu styr vinden
flugor dansar mot rutorna
Krampaktigt håller kvar
runt en värme
som falnat bort
ljuset når inte fram

Jag kommer att le
tills mörkret lagt sig
Höstens sista blomma
innan du göms
under snön




Fri vers av erme
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-22 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme