Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

jag hade en röst
som tystnat
jag ägde en vilja
som bleknat bort

vill inte drömma
känna
önska

att fattas
är enkelt
att hoppas
är svårt

jag behöver tvivel
misstro
besvikelse

för om man klättrar
kan man falla
och fallet
blir
för högt




Fri vers av erme
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-22 16:25



Bookmark and Share


  erme
jag hittade inte sidan
2013-07-17

  erme
oj tack så himla mkt! jag har suttit och läst några av dina med.
Ska kanske kolla in den då :)!
2013-07-16

  SatansSon VIP
att du inte skriver oftare är synd tycker jag. du är bra. skicka dina dikter till tidskriften staden. ínfo@tidskriftenstaden.se tror cdet var se i varje fall. gilla deras sifcda på facebook och kolla deras hemsida. i augusti är deadline för nummer 3.
2013-07-16

  erme
tack så mycket
2011-11-22

  viky
En text värd att läsas, riktigt fin
känner igen mig i den med.
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme