Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black dog

livets skola
kan vara sträng

ingen vill bli noterad
i svarta boken

endast döden
slipper anmärkning

för sen ankomst




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-15 21:11



Bookmark and Share


  walborg
Bra sagt om det definitiva i död
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson