Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår hund är död.


Vår hund är död

Vår hund har gått hädan

hon fick en tumör.

Fast vi visste ju redan

av sådant man dör.



Hennes öron var mjuka

och ögonen snälla.

Maten hon sluka

och aldrig hon skälla.



Vännen som aldrig svek

hon var trogen som få.

Intresserad av lek

promenader hon gå,



Golden retriever

och namnet var Snuffa.

Om man rasen beskriver

var hon ej bland de tuffa.



Hej då vår älskade hund

oh, vad vi lider.

Vila, ta dig en blund

sov, i eviga tider.





Fri vers av clo
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-23 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner med er, det är sååå svårt att säga adjö till en trofast, underbar vän.
2011-11-23

    Collvin
Vad vackert. Du skriver det precis som det är. Och jag beklagar, verkligen.
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

clo