Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev från kalla rymden

 

svart syns universum

som är oändligt

så kröks verkligeten här

mer skrämmande

främmande

 

och jag har tappat

vad som en gång var

min största styrka

 

mitt värsta fall,

att älska för mycket

 

jag irrar runt

i min kapsel

letandes

 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-24 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons