Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skönt att jobba på IKEA


Jag läste nån gång om
en rocksångerska,
jag tror att det var
Pink
som lät sig skäras sönder
av självhat
en minut per dag
för att sedan lappa ihop sig själv och vara glad
resten av dagen.

Det är skönt att jobba på IKEA
för där måste man alltid vara glad.




Fri vers av rymdkaos
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rymdkaos
rymdkaos