Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränt barn vill in i elden

Stark och vilsen inget
som håller mig samman
texter deadlines dig i sängen
naken älskling fyll ditt liv med mitt!
Dröm mina drömmar med mig och låt oss
åka

Låt mig veta

Låt våren komma till mig
I mig och låt mig sy min framtid stygn för stygn
vit klänning framtid leva i nuet
mår man bäst av

Ny termin du har händerna framför ögonen
jag är glad att få något att hugga tag i rädd för
att bli lämnad utan mening eller mål
slits mellan två världar

Känner mig ibland tråkig saknar lite utav mitt gamla
femtonårs - jävlaranamma

Du är vacker som en solnedgång du ligger naken i min säng och väntar

Kyss mina förvirrade tankar
krama mina spretande kroppsdelar

en här

och en där.




Fri vers av rymdkaos
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-01-19 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rymdkaos
rymdkaos