Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan och svaret

Frågan varför

jag inte pratar med dig har ett ganska simpelt svar

men jag förstår att det för dig kan vara oändligt svårt att erkänna det
därför frågar du mig gång på gång biter på mitt inre
anklagar mig skriker och säger att det är orättvist

men snälla lilla pappa

svaret är enkelt

Du har aldrig lyssnat på den röst som talar

och därför har den nu

(nitton år och förvirrad och i stort behov av att prata)

tystnat.

Det får vara nog nu.




Fri vers av rymdkaos
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-01-19 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rymdkaos
rymdkaos