Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strö lite socker på mig som bara du kan...


f a s a d e r

Fasader
jag älskar dem att låtsas
att jag är stabil glad stark

att jag ger kvittot med ett leende för att jag verkligen
är glad

åh
det är så otroligt skönt att låtsas att få vara i en annan värld ett tag fri från världens riktiga skithåla

Så jävla orättvis och felkalkylerad
Lika åt helvete som Sovjets planekonomi
lika ogenomtänkt och full av misstag som Sverigedemokraternas skuggbudget

jag drar mig för att dra bort mina gardiner på morgonen men
när jag tillslut gör det så ser jag solen stråla från en klarblå decemberhimmel
det borde inte vara så tänker jag det borde vara förbjudet med sol när allt är som det är

men ändå inte.




Fri vers av rymdkaos
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rymdkaos
rymdkaos