Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet så hopplöst ologiskt orättvist. Så fruktansvärt att inte ens tankarna kan tänka hur något så hemskt kunnat hända.


Bodhi

Så tog världen en underbar människa
i sina händer och kvävde henne tillslut

Jag är
Tacksam är jag för att fått dela några stunder med henne
hon var så nära till skrattet
hela visdomen bodde i hennes leende

Hon lagade tacos till alla tonåringar i huset
och pratade alltid med mig och jag blev varm
i magen för hon var som en mamma, hon brydde sig om mig också

Femtio år när havet tog henne

Mamma

fru

präst

vän

scoutledare

människa

Kämpade för livet i kalla vågor

Inte kände jag dig nära men du fanns alltid där
Du tog dig alltid tid
vi pratade och varje sekund njöt jag av att få vara i din starka närvaro

Du kommer att vara förevigt saknad, Bodhi




Fri vers av rymdkaos
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rymdkaos
rymdkaos