Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delirium

Jag är fången i en annans verklighet, desperat försöker jag komma ifrån det. Jag gömmer mig på ställen som inte finns. Färdas utan att komma någon vart med medel som varken är eller varit vad det en gång kunnat bli. Jag litar på löften som skapas av den oskapbara och faller ner mot en högre höjd. En chans som inte är vunnen må aldrig vara försvunnen. En plats med möjligheter som är ogenomförbara. Jag hallicunerar en riktig verklighet med overkliga riktigheter.

Jag lever i delirium




Fri vers av Psyke
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-24 16:10



Bookmark and Share


    Shush
"Jag hallicunerar en riktig verklighet med overkliga riktigheter." - riktigt snyggt formulerat!
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke