Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå

Förmultnar
Förtvivlat
Försvinner

Spårlöst borta.




Fri vers av tillfällighet
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet