Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att jag vågar med enkla ord leka!

-Hej Lotta jag hörde att du gift dig med en konstnär
hur går det du? -Jätte bra för oss två här!
Han målar och jag
lagar maten var dag
och sen när vi är klara blir det: Gissningspremiär...

"Se upp för hunden" stod det på skylten i Råå
när brevbäraren såg det lilla knytet skrattade han så
och sa: -Onödigt varna för den ju
den är ju så liten så den syns ju knappt du...
-Inte alls, sa ägarn, vi vill ej att nån på honom skall gå...

En mallgroda vars röst övermäktigt eka
hon sa: -Din hund är en blandras, tillhör de bleka
min en pointer renrasig!
-Men min är ändå ej så knasig
och den är för väluppfostrad för att peka!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt