Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man vara så falsk

som du?

Hur kan du älska så hett som du gjorde igår
när du är kall som du är idag?

Hur kunde jag känna doften av trygghet hos dig igår
när du visade dig vara så svag idag?

Hur kunde du vara stark för oss båda igår
när du ger vika som du gör idag?

Hur kan du lämna mig idag
när du lovade mig framtiden igår?

Hur ska jag kunna veta vem du egentligen är
när du glömmer allt som är vi?










Fri vers av Katinka VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-24 21:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Breörande ord...
2011-11-25

  Nina Nightwish
Vilken bra text! Sorgligt och smärtande
2011-11-24

    ej medlem längre
Passion het som lava i går, ointresse, kallt som is, idag.

Varför? Hur är det ens möjligt? Viktiga frågor man ställs inför av din text
2011-11-24

    ej medlem längre
Bittert vin att dricka...men du beskriver det SÅ bra!!!
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP