Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lektagen igen...

Boxare Karlsson från Gulds Kupp
föll, domaren skrek med hjälp av en grupp:
-Ett, två, tre, fyra...
-Meningslöst! skrek Thyra
vi åker på samma buss, aldrig ställer han sig upp...

Lille far i huset sitter i stolen och vilar sig så
säger till frun, stäng dörren, men hon kan ej dit gå
hon har fått ryggskott
hon kan ej göra nått...
men han sa, du kan väl skjuta igen den då...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 21:45



Bookmark and Share


  thyra
Den där fick du ju ihop bra, Ewa-Britt. *Skrattar gott!* :)
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt