Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigare än så kan det inte bli...

Köksmästaren han var ju bossen
så kom den lille nybörjargossen
Han fick veta ju
steka korv ingen konst du...
-Nej, sade han, men att få loss den...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt