Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå denna limerick!

En bestämd dam från Kattegatt
önskar sig en speciell sorts katt
den skulle var fin
med gott rykte och min
och då fick hon en mervärdeskatt




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-24 23:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Anses vara fyndig, så, således då
2011-11-26

    Efter10
Men springande från USA
kom en rottweiler drägglande glad
och med omsättningsskatt
som sin kraglika tratt
tjänar hans husse dubbelt så bra
2011-11-25

  thyra
Det kan jag inte nu men jag skall träna på det :) Kul!
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt