Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor




livet är ett äventyr
om man vågar tro på det




Fri vers av Christine Sabel
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-25 01:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja en förmån att få
pröva på och bara att
kasta loss ifrån strand!
2011-11-25

  anits VIP
Ja, så sant skeiver du här
2011-11-25

  Måna N. Berger
Ja, du har rätt!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel