Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:a advent


Det första ljuset ska tändas i mitt hem.

Jag känner kylan och hör det eka i ensamhet.

Därför låter jag ljuset och värmen fylla tomrummet med hopp och kärlek.

Likt tröstande ord - låter jag ljuset brinna och förmedla tron om fred.

När ingen längre orkar finnas vid min sida.

Tänder jag ett ljus och låter det brinna.




Fri vers av Sylwia
Läst 462 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-27 12:04



Bookmark and Share


  Maiah VIP
fint diktat
2011-12-04

  Filosofen2
Tänd ett ljus och låt det brinna
2011-11-28

    Birgersdotter VIP
Tänd ett ljus och mys..
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att tända ljus och att fira advent/jul.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sylwia