Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längesen. Nån gång.


Nedgång Nirvana

Jag söker, genom natten, riktlinjer
i enlighet med, och förenad
med tröst; en omfamning.
I tidsepoker, Glädje, Djup och Förtvivlan,
sovande i historiskt töcken. Latenta.

Där, i Nattens Oaser, Befläckade Kloster
i disharmonisk odjud,
sjunger vi i kör, Djävulsintervaller,
mediterande till vår förgiftning av vår själ.

Där ser jag dig levande igen,
där ser jag hur du andas återigen.
Ditt leende, för evigt,
jag vill inte sova igen.

Levandes, ja som jag lever,
eufori,
jag saknar, andas.
Det finns ingen
återvändo,
älska, jag älskar,
jag älskar igen.

En saga, jag är en saga.
Jag lever i dig som ett lyckligt slut
som väntar att blödandes
få blomma och dö.

Och genom mitt sista glas,
såg jag dig
skämmas.




Fri vers av Lethe
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-27 16:32



Bookmark and Share


  miljas
Gillar detta skarpt. Flödande rytmiskt, men ändå så oförutsägbart! Starkt, fängslande. Vackert.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe