Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i advent

När jag vaknade i morse var det alldelse vitt på marken.
Jag har längtat efter denna snö länge nu.

Det gick som en dans att fixa adventsgardiner,
ljusstakar och stjärnor i fönstren.
Nu lyser och glittrar det så fint.

Vi åt en god middag och tände också första ljuset.
Nu ska jag bara njuta av friden och stillheten.

Sänder även en tanke till alla som har det svårt och är sjuka.

"När första ljuset brinner i helig tid advent
och i julbelkockor klingar i helig tid advent".




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-27 19:17



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Vackert varmt och varsamt, god adventkväll till dig
2011-11-27

  Kungsfågeln
Fin text om en vacker tid
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snö och jul.
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
Fin och varm
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP