Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spelar Jag


sitter och väntar

väntar på ditt
dryga sms
om hur otrevlig
jag var
idag

försöker komma
på ett svar

nåt i stil med
"om du var jag"
och så vidare

du tror du är vuxen
när du spelar
diplomat

tycker bara
du är falsk

när sminket
rinner av

så står du
naken kvar

vanligt hyfs
sånt har inte jag tid för
lust med

inget intresse av
att bli gillad av dig

och du gillar inte mig
så då är allt
som det ska

men du spelar
vuxen

jag spelar jag














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-27 19:24



Bookmark and Share


  hurt and broken
Denna berör mig,för jag skulle kunna vara
den som skriver smset till någon..hur dryg han var i fyllan igår..
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP