Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en känsla ...




Just nu ...

... längtar jag innerligt efter
någon alldeles speciell
att göra absolut ingenting
tillsammans med ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-28 00:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En närande innerlig längtan som med sin kraft kan väcka delar av den andre som är i dvala
2011-11-28

  Kungsfågeln
En längtan väl så stor som någon annan. Fint
2011-11-28

  Minkki VIP
meningsfullt
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP