Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direkt till den lilla horan


Det finns endast två par ögon i denna värld jag
verkligen ser fram emot att sticka ut

Jag ser fram emot att få träffa dig igen
se på dig med galen blick
le mot dig som en seriemördare

få dig att inse
hur rädd du borde vara för mig

Det gör mig illa
att jag inte har stött på dig än

Jag vill att Gud endast ska vara med mig
men han är en riktig jävel han älskar alla sina barn

fast han verkligen borde
bara älska mig

Jag vet inte om du har bett för att jag ska hålla mig borta
kanske är det därför du precis lyckats slippa undan mig

Jag har inte sagt till någon
inte en själ
hur det verkligen ligger till med vårt förhållande

Tidningsrapporterna kommer att prata om en stackars oskyldig flicka
som egentligen var en äcklig liten hora

Artiklarna kommer att prata om mig som en djävul
som gav mig på en oskyldig själ
som splittrade en stackars vanlig svensson familj

De vet inte vad du gjorde mot mig
du får bara din dom ditt straff som lagen aldrig kommer ge dig
som bara jag kan ge dig

Det är som om det var meningen att vi skulle bli samman knutna
två män har vi delat
när vi tyckte om varandra sa folk att vi var lika

Jag måste för min egen skull
vår profetia är att jag inte kan leva om du gör det
den ena av oss måste döda den andra och jag

vet exakt hur

Ja jag vet precis hur

Jag ser fram emot att träffa på dig igen
din smutsiga tunnhåriga vidriga varelse
Beatrix Kiddo hälsar

Bitch, you don't have a future




Fri vers av Citrusblomma
Läst 636 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-28 01:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du skriver underbart,
och jag håller med dig

all kärlek bör stråla till dig
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Vore du ett Guds barn skulle du aldrig kalla Gud för "jävel".
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma