Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbannad, massa piller och vill sova


Cigaretter är de enda jag älskar



Tusen tomma tal
sex sömnlösa säsonger

Jag har tröttnat

Människor jag brukade söka tröst hos
äcklar mig nu

och jag ska utredas
Jag har inget alkoholproblem men
tydligen med aggressivitet och idéer om
rättvisa får man inte ha för Sverige
har ingen aning om vad det är och får inte tycka
att världen är orättvis

så få saker i denna värld
går rättvist till

Jag är inte galen
precis som med Sheldon Cooper
så testade min mamma mig när jag var liten men
jag har tydligen problem med att acceptera svek
och jag vill tydligen
skada människor som skadat mig

och just därför tycker jag att det börjar bli dags
att utplåna mänskligheten

för sann kärlek verkar människor inte kunna framkalla
en vacker illusion som vi alla har gemensamt skapat
för att ha något att tro på som om våra liv hade en mening
och man ska tydligen vara lycklig ifall man en gång
en enda gång fick känna den lyckan

Men vad händer ifall den gången då man var sådär lycklig
dog

då är det inte som i filmerna
där det är den snyggaste som är bäst på att knulla
och skulle bli en bra pappa som man hamnar med

i verkligheten
kanske den personen lämnar en
och då ska man tydligen vara lycklig
för att en gång ha upplevt det

men jag oh lilla människa
tänker aldrig mer känna så
jag tänker hålla mig till det som är sann kärlek
det som älskar dig lika mycket som du älskar det
alkohol cigaretter och knark
och ifall man har en riktig jävla tur
ser de till att livet blir lite kortare




Fri vers av Citrusblomma
Läst 517 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-28 01:53



Bookmark and Share


    Shush
Medryckande och jävligt bra.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma