Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felhårig


vaknar tidigt och du känner borren
enträget vrider trasor och
jag hade aldrig den jävla hammaren
fattar du hur fet jag är
starrmannen tindrar med trasiga tänder
den sprutande tuppen skriker
fet fylla utan ångest, fitta
ordsmak i munnen, reklamsugning
stympad feber och nyklippt hjärna
den resande i startgroparna,
diket bakom proscenium
bortom för och bakavgrund
långgrund som himlen
nykissade kinder, orak, felhårig
kåt och arg, glad och arg, hungrig och arg
avoidant projicerande passiv aggression i ensamhet
fin kille full av fett, fet kille luktar fint
i hårbotten, bäbisleende fåne klättrar byxben
fem gånger tömd på timmen, ändå kåt
självfrustrerad impotent conny ronny jimmy
täljer en pipa och säljer flinande
inget fjortisknark i köket
gör en äppelpipa och raidar sjukhemmets askkopp
cerberussphinxen tvåkönad vid spisen och soffan
hittar ingen change




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 425 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-28 09:04



Bookmark and Share


  objekt3
i kinda really like this one. spot on.

conny ronny fjortisknark. skrattar mjugg. BRA GULDSTJÄRNA ;P
2011-12-11

  objekt3
slam DAM DAM DAM fitta

och chaaaange.
2011-12-02

  cilax VIP
häftigt flöde
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd