Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kollaps



så rasar korten igen
i en liten tragisk hög
och allt som såg så
starkt ut
ligger i spillror

trasigt
så jävla bedrövligt
klent byggt

att jag tvivlar
på att det någonsin
funnits nåt där
annat är små bitar
av lögn
och förbannad dikt




Fri vers av bitch
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-28 19:16



Bookmark and Share


  Vilhelm
du skriver vad jag känner. tack
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

bitch