Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inte alla sår



hon känner dofter
kommer ihåg

luften hon andades
det gör så ont

ett litet besök
men hem igen

det gör ont
efter alla år




Fri vers av Christine Sabel
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-28 21:05



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Nej däri har du rätt som du skriver, massor.
2011-11-29

  Järnkatten
Olika saker formar oss och en del sätter sitt märke för alltid, bra text!
2011-11-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt!
En del sår får
man leva med var
dag hela livet så
länge man har sig
här kvar och en stor
sorg blir inom en hela
livet också fast den är
stum talar den till en
stort från saknadens
alla så tysta rum.
Väl beskrivet!
2011-11-29

  anits VIP
så fint och berörande skrivet och sant,
alla sår läker inte trots att åren går
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel