Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva toner






trummor
rytmisk melodi
du kan få allt du vil
sjung
säg det högt
du är värd hela världen
vi blev födda på denna jord
för att leva
vi ska inte skämmas
vi har all rätt
att vara glada
fria
vi är ett




Fri vers av Christine Sabel
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-29 12:33



Bookmark and Share


    sajo
När jag läser den här texten om och om igen så gillar jag verkligen orden för de säger så mycket.

Bra skrivet.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel