Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyerts


skrev en dikt
med blyerts





suddade ut den













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-29 16:51



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Precis. Som att man är sina tankar/dikter...
2011-12-01

  Mr Lindemann VIP
Att sudda ut delar av sig själv via en dikt?
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP