Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild från Skogskyrkogården, Stockholm




Mobilpratande

 

 

Mobilpratande

går hon genom stan

med sju hundar

 

Ord styr ord

till en ringdans

av meningar

 

Det var den hösten

då de flesta var döda och

det bästa skrivet

 

Morgonens

födelse och nattens

frånfälle

 

Såg varje dag

som ett liv i miniatyr

 

Pennan vilar

när jobbet kallar

- knäpper kavajen

 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-30 08:24



Bookmark and Share


  objekt3
känsla, svajande lite nässkarp men ändå krumögd närvaro

space välanvänt som för att ge dikten innehåll det fungerar inte det luckrar upp orden och gör att när jag tittar en gång till tänker att
nää de där orden skulle nog inte ha klarat rakt upp och mer
och vad är det då för vits? då kan jag titta på min tavla av en bro
eller ut genom fönstret

men jag tror orden är helt ok det ser så ut vid tredje läsningen och du har avstamp och du är där och det gör en jävla massa. Så fuck space öppna dig mer och behåll närvaro och känsla.
+ lek med språket. lek med språket. lek med språket ;)
2011-11-30

  Jack E. Gladh VIP
Instämmer i Vinds kommentar.
2011-11-30

  Vind
Bilder, tankar och fragment, ordvävda med stor känsla... Berikande läsning.
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP