Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du


DU

Bara du
Kraftigt förälskad i dig
Stormande passion
Fara
Akta dig för affektioner flicka lilla
Men jag ser bara ditt öppna hjärta
som ropar på mig
Blind
Hettande kinder,fumliga varsamma händer
På min kropp
Det är alltid du nu




Fri vers av annalena VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-30 12:52



Bookmark and Share


    lory
kärlek uh kärlek,,,
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP