Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad tid

Varken längtan
eller förväntan
möter oss längre
i dörren
Endast fruktan
och förakt hittar hit
Vår kärlek
har tappat
bort sig
Vilsen
Frusen
Med skrapsår på knäna
Den lilla förälskelse som finns kvar
sitter ensam och gråter
vid avgrundens stup




Fri vers av annalena VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-10 15:13



Bookmark and Share


  Eyglo
Den gillar jag. Skär i hjärtat.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP