Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

okuvad

Jag har ofta fått höra
att jag ska
behärska mig
bete mig
tygla mig

Vem ber vinden
lugna sina vilda stormar

Jag har tagit dagar som de kommit
Lämnat nätter utan sömn
Strövat längs gammelskogens stigar
utan oro för mörkrets djup

Ingen ger regnet lov att falla









Fri vers av annalena VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-04-28 10:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra text om rätten och viljan att vara som man är.
2022-05-04

  Monika A Mirsch VIP
dikten din ger mod,
krafter och hopp...
Tack!
2022-04-28

  Emanuel Sigridsson VIP
En text som bär fram ett viljestarkt subjekt som ser sitt sammanhang: kan regnet, kan stormen, så kan ett 'jag'.
Mod att våga leva ligger nära till hands.
2022-04-28

    Björka
fortsätt...
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP