Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära vänner

Hatet
Kärleken
Leker ofta tillsammans
Nära
Kära
Bästa vänner
Krossar sedan
allt i kras
Går ej längre på kalas




Fri vers (Fri form) av annalena VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-08 16:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så kärleken är destruktiv?
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP