Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvart katt

Inte heller denna långa natt
blev dag
tillräckligt fort
För att ångesten skulle hinna somna

Den gnälliga fan
slet och drog i täcket
Han är en bedrövligt envis en
Kommer och går
precis som om han äger stället

Vilken tröttsam typ

Jag räknar alla gästnätter som
han bott gratis
Så många
och det har kostat mig dyrt




Fri vers av annalena VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-09 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP