Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbrand

Våren tänder kärlekslågan

Rosaskimrande kyssar
duggar tätt i dungen

Iklädd endast ett djupt andetag
ligger du intill mitt hjärta

Björkens skira grönska
döljer nätt och jämt
din längtan




Fri vers av annalena VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-07 16:22



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
Wow, vad bra
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP