Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isvakspoesi

Snön är kall och vintervit
Isen är skör som glas
Vattnet fryser
Kylan omsluter
Försluter känslor
Viljan styr
Kliv ner
Stå kvar
Ge inte upp





Fri vers av annalena VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-04 07:05



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Som en landskapsskildring beskrivandes en stärkande känsla av vatten, och en stärkande livsälskande uppmaning till läsaren, på samma gång.
2022-05-19

  Marita Ohlquist VIP
En bra text med ett uppmuntrande och omtänksamt avslut.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP