Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla hjärtan blöder

Sorgen bränner stora hål i baksätet på hennes liv
Det gör så ont och lämnar
fula fula märken av skam
De stunder vi var tillsammans
gavs ingen chans till bättring
Bara blod som brann
och vi älskade oss sönder och samman
Bege dig av i gryningen
så ska jag bädda rent




Fri vers av annalena VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-15 16:26



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Nu har jag återvänt till den här texten några gånger och slutsatsen blir: Det här är verkligen bra.
2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP