Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mandarindoft och bortom

 

de doftar mandarin

kryper in i min famn

och lägger små armar

runt mig som en tröst

 

som visste de att det är

för dem jag måste orka

 

och jag börjar plocka

ihop delarna igen

ett par öron

en näsa

 

en handfull blåmärken

och det där hjärtat

 

så jag tvingar rösten

försiktigt bära att

tala med dig igen

 

att försöka höra bortom

din ton och vad du säger

 

att vara din mamma

 




Fri vers av molly crayons
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-30 21:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Berörande och ömsint.
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons