Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08:18. Schuberts Stråkar vs Slayers Power Chords (repris)




Nu är det lugna puckar. Dom hovrar som små helikoptrar strax ovaför isen. Nästan stilla i den konstfrusna luften. Allting är konst. Allting kan jag omfatta. Att begripa något som nån sorts mattetal är överskattat. Sånt har ingenting med hjärtat att göra. Vad har Schuberts stråkar med intelligens att göra? Eller Slayers power chords?
Metastaserna blockerar alla linjer. Stanken av rädsla är oerhörd. Fingeravtrycken krälar genom skäggstubben och jag tänker: En sån där. En sån där dagjävel. En sån där tisdagsjävel igen. Men jag är van vid dessa chockrosadagar i Gehenna. Det är bara kroppens sätt att minnas sin kronologi. Har jag skräckslagit mina cellorganeller så pass får jag dras med hämnden. Är ljuv? Och vi betalar av varandra. Jag. I min kropp.





Fri vers av ulf olsson
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 08:21



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'en sån där dagjävel'. Vet EXAKT vad du menar.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson